lauantai 10. helmikuuta 2018

Kauluri


Ekan kerran käytin tätä Frida Fuchs lankaa. Onpas pehmoista ja mukavasti kulki puikoilla. Tästä piti tulla sormikkaat mutta kaulurin tarve ja kaulalle sopiva lanka muutti langan käyttötarkoituksen. Hyvä näin. Lämpöiseltäkin tuntui uusi kauluri, pakkasta ei tosi paljoa tänään ollut kun piipahdin Kökkelissä eli Kauklahdessa. Junalla menin Maija-systeriä pikaisesti tapaamaan, Länsi-Metroon en mene, en. Junalla pääsen mukavasti ja nopsaan ja Saunlahteen tästä bussilla ei kestä kauaa.



Lanka: Frida Fuchs, hand dyed yarns from Berlin. 100% superwash merino, kulutus 56 grammaa
Puikko: HiyaHiya pyörö 3.0 mm
Malli: Warm/Cool cowl, ilmaisohje Rav. Muutoin ohjeen mukaan mutta aloituksessa 120 silmukkaa, mikä olikin hyvä arvio, halusin kiristämättömän kaulan. Tämä on nyt ok, ehkä 110 silmukallakin ois pärjännyt.

Olen tämän mallin neulonut aiemminkin. Nyt tein lyhyemmän.

Kiva malli joka on erilainen puoliltaan. Neuloessa nurjana puolena oleva on päälipuoli näin valmiina.


Kiitos kaikille kommenteista muutto/uusi koti aiheeseen. Nyt ollaan jo hyvin kotiuduttu ja tavarat ovat löytäneet paikkansa. Vielä kun saan sängyn loppuviikosta niin sitten on hyvä.

Osoitteeni muuttui siis vain asunnon numerolla, eli 1 B 13.

Usko on jo keksinyt, tai siis hyvin haistaa, missä kaapissa on herkkunamit:)

KS

2 kommenttia:

  1. Kaunis ja niin tarpeellinen kauluri. Usko on kekseliäs mirri ja niin halittavan oloinen.Minä olin LentävässäLapasessa tänään. Siellä opeteltiin neulomaan Hupi- puseroa.terveisin LeenaP

    VastaaPoista
  2. Kaunis kauluri, varmasti lämmin. Onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.