tiistai 21. syyskuuta 2010

Kaunissaaren tietyö


Pohjoisrannan tie on ollut huonossa kunnossa, varsinkin sadekelillä se on yhtä mutavelliä. Saarelaisten tiedoksi on ilo kertoa, että nyt siellä tapahtuu! Tieltä on kaivettu valtavia mosuja pois, mitälietuhkaa ja sepeliä on ajettu tielle kuormakaupalla. Sepelin toimitus oli vaan hieman hidasta, mutta hiljaa hyvä tulee (ehkä?). Nämä kuvat on otettu perjantaina 10.9. lännestä päälaiturille kuljettaessa (osa toisin kuvattu ns. taaksepäin). Tylsiä tiekuvia on monta mutta jotenkin ne viehättävät ja laitan kuin laitankin kaikki tähän näytille.









KS


2 kommenttia:

  1. Ei jostain syystä nuo kuvat lataudu ikävä kyllä. Mutta meidän tuttu kertoi, että heidän talon lähellä myös on tietyö menossa. Mielenkiintoinen haju tulee varmasti taas ilmaan sitten, kun asfaltti laitetaan. Nyt kuitenkin laittavat putkia ja keskitysrenkaita varmasti niihin. https://www.vevi.fi/keskittamisrenkaat.htm

    VastaaPoista
  2. Kuvat hävisivät Vuodatuksen palvelimelta kun ukkonen teki tuhojaan. Varmuuskopioita ei ollut heillä! Paljon kuvia bloggareilta hävisi taivaan tuuliin. Mitään korvausta ei tietenkään saatu. Mulla olis ollu kuvat tallessa mutta iso työ olisi ollut etsiä ja ladata ne oikeille paikoilleen uudestaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.