sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Stadilaista safkaa




Tossa skruudatessa luin viikolla himaan kolahtanutta Tsilaria ja hokasin ett mullahan on fotoi kui kävi kesällä samanlaisess tilantees:

Grilliss oli hyvä lämpö, tsiegura ruskistu ja maissi lämpeni. Otin sitt ekan satsin lautaselle ja herkuttelin, siin sai maga safkaa ja aivotki oman ravintonsa ku lueskelin kesän Tsilaria. Se tarvii aina ottaa saareen messiin, lukemist riittää pitkäks aikaa. Tsiegura oli tietysti Wotkinsia, aitoo stadilaista Sörkanväärää, NAM.




No ne stoorit imas mukaansa ja jo alko savu nouseen grillistä. Se toinen maissi ei tykänny nii pitkäst lämmittelystä vaan brennas snadisti. Lisukkeena oli "eilisii botlarei".




Kesäki loppu ja vikana iltana oli taas tsieguran aika. Tämmösii kliffoi hetkii tarvii järkkää nii on mitä talvella muistella. Mä en usein tsieguraa duunaa ni nää on sellasii herkkuhetkii ett kandee satsata laatuun, nyt oli vuoross Sörkan Grillerit, jotka pääs hyvään piiloon mun magaan;)




Jaa, tuliks lukijoille nälkä? Heh, kyll talvelki voi grillata, mones ulkoilumestas on grillikatoksii. Eväät messiin ja menoks.

KS


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.